Boka tid

Vi vill att Du ska må bra

Här hos oss är det viktigt att du får den hjälp du behöver. Vi vill att du skall må bra. Här nedan ser du alla som jobbar hos oss och vad de arbetar med. Vissa av våra terapeuter har  endast möjlighet att ta emot bokningar via telefon medan andra går att boka via internet.
Om du behöver boka om eller avboka din tid vänligen gör det i god tid och senast 24 timmar innan bokad tid. Observera att avbokningar inte går att göra via e-post!
Självklart är vi medlemmar i Svenska naprapatförbundet.


 

Iris Lundby Andersson

Koordinator

Iris Lundby Andersson arbetar som koordinator på Rehabkliniken sen 2001. Är delägare i Rehabkliniken. Har många år av erfarenhet inom vård och omsorg, även arbetat med friskvård och som massageterapeut.

Skicka mail Telefon: 08-31 02 07
Iris Lundby Andersson : Koordinator

Roger Jonsson

Leg. naprapat

Roger Jonsson har arbetat som naprapat sen 1984. Är delägare i Rehabkliniken och har varit med sen starten 1991. Anlitas som föreläsare på Naprapathögskolan. Har i många år varit verksam som naprapat inom Stockholms fotbollsvärld. Du kan boka tid hos Roger via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 08-612 27 30
Roger Jonsson : Leg. naprapat

Håkan Wigsén

Leg. naprapat

Håkan Wigsén Leg. naprapat har arbetat som naprapat sedan 1984, och är delägare i Rehabkliniken. Han har varit verksam som lärare inom samtliga manuella dicipliner på Naprapathögskolan mellan åren 1984-1997. Du kan boka tid hos Håkan via telefon.

Skicka mail Telefon: 08-612 76 60
Håkan Wigsén : Leg. naprapat

Mikael Nordström

Leg. naprapat

Mikael Nordström Leg. naprapat sen 1999 och började då på Rehabkliniken. Är delägare i Rehabkliniken. Jobbar även sedan länge med att utbilda och inspirera inom träning och hälsa. Ingår i The Academys utbildnings team. Omtyckt för sitt pedagogiska och lyhörda arbetssätt. Du kan boka tid hos Mikael via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 08-32 69 05
Mikael Nordström : Leg. naprapat

Malin Smith

Leg. naprapat

Malin Smith Leg. naprapat sen 2009 och har varit på Rehabkliniken sen dess. Arbetar även som naprapat på Stockholm Spine Center. Har bakgrund inom kampsport och har därigenom samarbete med en del klubbar. Är även engagerad i olika idrottsevenemang som exempelvis löptävlingar. Du kan boka tid hos Malin både via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 0736-849372
Malin Smith : Leg. naprapat

Martin Soudah

Leg. naprapat

Martin Soudah Leg. naprapat sen 1998 och började då på Rehabkliniken. Jobbar till stor del med företagshälsovård för små och medelstora företag. Har lång erfarenhet kring rehabilitering inom ryggsjukdomar. Undervisar för blivande specialistläkare om diskdegenerativa sjukdomar och multidisciplinär rehabilitering. Var med och startade Stockholm Spine Centers Rehabenhet. Du kan boka tid hos Martin både via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 08-34 54 40
Martin Soudah : Leg. naprapat

Mats Emilsson

Leg. naprapat

Mats Emilsson Leg. naprapat sen 2000, började på Rehabkliniken 2011. Aktiv som Löpcoach med Running Sweden. Du kan boka tid hos Mats både via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 08-30 82 28
Mats Emilsson : Leg. naprapat

Camilla Williams

Klassisk massage/ Idrottsmassage

Camilla Williams har arbetat med klassisk massage/ idrottsmassage sedan 2001. Utbildad i Applied Kinesiology. Har tidigare varit tränare och tävlat internationellt i olika kampsporter. Du kan boka tid hos Camilla både via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 0768-756934
Camilla Williams : Klassisk massage/ Idrottsmassage

Anders Dahlstrand

Leg. naprapat och träningskonsult

Anders Dahlstrand har arbetat som naprapat och träningskonsult sedan 2011 i Stockholm och Stavanger. Är delägare i Rehabkliniken. Licensierad mammamagetränare. Har bakgrund inom handboll, kampsport och styrketräning. Du kan boka tid hos Anders både via webben och telefon.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 0733-799208
Anders Dahlstrand : Leg. naprapat och träningskonsult

Cecilia Gransten

Leg. naprapat

Cecilia Gransten Leg. naprapat sedan 2007. Arbetar som naprapat på Rehabkliniken och på Dalarö. Har även erfarenhet av träningsrelaterade skador samt idrottsskador. Utbildning, kunskap och erfarenhet av träning under och efter graviditet. Certifierad mammamagetränare. Jobbar även med personlig träning, kostrådgivning och driver gym på Dalarö. Du kan boka tid hos Cecilia både via webben och telefon.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 08-31 02 07
Cecilia Gransten : Leg. naprapat

Anton Hagberg

Leg. naprapat

Anton Hagberg är Leg. naprapat och även utbildad ortopedtekniker och personlig tränare. Han är också rehabiliteringsansvarig för IK Sirius fotbollslag. Anton är hos oss oftast på em/kvällar och vissa helger. Du kan boka tid hos Anton både via webben och telefon.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 073-6952569
Anton Hagberg : Leg. naprapat

Stefanie Scheer

Massageterapeut, Nutritionist och Personlig Tränare

Stefanie Scheer Massageterapeut sedan 2011 erbjuder professionella terapeutiska massagebehandlingar vid smärta, skador och/eller stress, eller en djupt återhämtande och avkopplande massage. Har även lång erfarenhet av gravidmassage.
Med en universitetsexamen i Nutrition och som Personlig Tränare jobbar hon också som Hälsocoach för personer som vill göra hållbara livsstilsförändringar.
Hon är utbildad i Dry Needling, Kinesio-tejpning och Koppning och jobbar även på Grand Hotel Nordic Spa & Fitness med femstjärniga behandlingar.

Massage 50 min - 790 kr
Massage 80 min - 1090 kr

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 0729-368088
Stefanie Scheer : Massageterapeut, Nutritionist och Personlig Tränare

Petra Bollvik

Klassisk massage

Petra Bollvik är utbildad massör, kostrådgivare och beteendevetare. Har sedan 1999 arbetat i egen regi. Förutom massage har Petra lång erfarenhet av arbete inom området hälsa och friskvård. Föreläser inom området kost, träning och balans i livet. Du kan boka tid hos Petra både via telefon och webben.

Boka tid via webben

Skicka mail Telefon: 070-4850950
Petra Bollvik : Klassisk massage